Údaje o pracovnom mieste
Náplň (druh) práce
- vedenie personálnej agendy
- nábor, prijímanie, školenie zamestnancov
- predvídanie a plánovanie ľudských zdrojov a predpokladaných nákladov
vzhľadom na sezónnosť a obsadenosť
- efektívne riadenie, organizovanie a rozdeľovanie úloh F&B tímu
- príprava a dohľad nad prípravou jednotlivých úsekov
- kontroling, checklisty a kontrola kvality práce
- spolu podieľanie sa na príprave menu, sezónnych menu, marketingových
akcií
- tvorba receptúr, kalkulačných listov a interných smerníc a kontrola
správneho uvedenia v praxi
- sledovanie a aplikovanie trendov v praxi
- systémové riadenie zásob
- dodržiavanie HACCP
Požadované vzdelanie
Úplné stredné odborné vzdelanie
Vysokoškolské vzdelanie prvého stupňa
Vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa
Dĺžka praxe
aspoň 4 roky
Cudzie jazyky
anglický - pokročilá: B1 a B2
poľský - elementárna: A1 a A2
ruský - elementárna: A1 a A2
Podmienka: Ovládanie aspoň jedného z vybraných jazykov
Počítače
Microsoft Excel - pokročilá
Microsoft Outlook - pokročilá
Microsoft Word - pokročilá