Údaje o pracovnom mieste
Náplň (druh) práce
- vedenie reštauračného a ubytovacieho úseku, zabezpečenie chodu ich prevádzky
- koordinácia všetkých činností na daných úsekoch
- vykonávanie dohľadu nad prebiehajúcimi akciami a podujatiami
- podnecovanie a prínos návrhov na doplnenie a rozvoj produktov a služieb
- dohľad nad dodržiavaním kvality poskytovaných služieb
- podieľanie sa na výbere zamestnancov, kontrola práce zamestnancov
- zodpovednosť za prípravu a plnenie obchodných, investičných a finančných cieľov
- príprava a kontrola rozpočtu
Požadované vzdelanie
Stredné odborné vzdelanie
Vyššie odborné vzdelanie
Vysokoškolské vzdelanie prvého stupňa
Vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa
Vysokoškolské vzdelanie tretieho stupňa
Dĺžka praxe
aspoň 5 rokov
Cudzie jazyky
slovenský - vysoká: C1 a C2
maďarský - pokročilá: B1 a B2
anglický - pokročilá: B1 a B2
Podmienka: Ovládanie všetkých definovaných jazykov
Počítače
Microsoft Word - pokročilá
Microsoft Excel - pokročilá
Microsoft Outlook - pokročilá