Pôžičky, ktoré pomáhajú

PR článok | rubrika: PR článok | 18. 4. 2021
Ako len je človeku nedobre, keď sa dostane do problémov s financiami! A ako sa mu len uľaví, keď mu niekde sú vzápätí ochotní nejaké financie požičať!
Pôžičky, ktoré pomáhajú

Zdroj: Shutterstock

Komerčná spolupráca

Ľudia chodia do práce alebo podnikajú preto, aby si zarobili na živobytie. Tak už to chodí od nepamäti a je to úplne normálne. Aj keď ... Aj keď ono to vlastne zase až tak celkom normálne nie je, hoci by tomu tak byť malo. Pretože sú aj situácie a jedinci, a nie je ich málo, kedy a ktorým sa to nedarí dosiahnuť. Teda sú tu aj tí, ktorí síce pracujú, ale keď potom dostanú výplatu, vedia, že s touto nevystačia. Že musia minúť viac ako je ich príjem. 

Je to smutné, ale je to tak. A všetci, ktorí nevychádzajú so svojimi financiami, tak neraz nemajú inú možnosť, než sa pokúsiť niekde získať pôžičku. 

Pokiaľ sú títo stále ešte bonitní, to znamená, že majú dostatočne vysoké príjmy a aj inak sú na tom dobre a ich finančné problémy sú tak len dočasné a vcelku ľahko zvládnuteľné, nemajú problém, aby si niekde chýbajúce peniaze požičali. 

Lenže čo majú robiť tí, ktorých problémy už narástli natoľko, že ich nezvládajú? Tí, ktorí majú len relatívne nízky príjem a navyše aj záznamy v registroch dlžníkov a exekúcie na krku? Takí môžu na bankovú pôžičku v podstate okamžite zabudnúť. Bola by to pre nich iba zbytočná strata času a márna snaha. Pretože nikto taký v banke s jej prísnymi pravidlami neobstojí. Pre podobných ľudí ostávajú už iba nebankové ponuky. 

Americká hypotéka bez dokladovania príjmov alebo americká hypotéka bez registra je tým, čo naopak práve takýmto ľuďom pomôže. Pri takých nebankových hypotékach totiž stačí len dať nehnuteľnosť do zálohy a razom sa tu celé schvaľovanie pôžičky značne zjednoduší a zrýchli. A preto je  americká hypotéka dostupná aj tým, ktorí by inak nemali nádej nejaké požičané peniaze získať. 

Tu sa pomáha rýchlo a veľmi flexibilne. A to je dobre. Pretože keď má niekto takúto možnosť dostať až sedemdesiat percent odhadnej ceny svojej nehnuteľnosti a potom splácať trebárs až tridsať rokov, určite všetko zvládne. A nemusí si robiť starosti s tým, ako vyžije do doby, kým sa všetko v dobré obráti.

 

Najvýhodnejšie pôžičky podľa Peniaze.sk

Porovnajte si ponuky, vyberte tú najvýhodnejšiu a ušetrite.

Ušetrite na hypotéke a životnom poistení alebo s nami sporte a zarobte viac. Nechajte si od nás porovnať ponuky a vyberte si tú najvhodnejšiu pre vás.

Páčil sa vám článok?

+1
ÁnoNie
Vstúpiť do diskusie
V diskusii je celkom 0 komentárov

Toto ste už čítali?

Exekúcie trápia státisíce ľudí: Aká je pravda o Slovákoch a ich dlhoch?

18. 4. 2024 | Marek Mittaš

Exekúcie trápia státisíce ľudí: Aká je pravda o Slovákoch a ich dlhoch?

Exekúcie sú nepríjemné a v súčasnosti trápia mnohých Slovákov. Niektorí s nimi bojujú najmä kvôli nedoplatkom na výživnom, iní zas z dôvodu nezaplatených odvodov do zdravotnej poisťovne.... celý článok

Vzali ste si úver na IČO? Ako získať výhody, ktoré majú len spotrebitelia?

4. 4. 2024 | Barbora Magočová

Vzali ste si úver na IČO? Ako získať výhody, ktoré majú len spotrebitelia?

Slovenské právne predpisy poskytujú spotrebiteľom pomerne vysokú ochranu. Aj preto sa banky či nebankoví poskytovatelia úverov a pôžičiek často snažia zmluvné dokumenty koncipovať tak,... celý článok

Máte príliš drahú hypotéku? Toto sú vaše možnosti

28. 2. 2024 | Marek Mittaš

Máte príliš drahú hypotéku? Toto sú vaše možnosti

Úrokové sadzby hypotekárnych úverov sa za posledné dva roky výrazne zvýšili. Toto zvýšenie malo priamy vplyv na mesačné splátky, ktoré v súčasnosti komplikujú bežný život mnohým rodinám.... celý článok

Neviete, čo robiť, keď vám exekútor zablokuje účet? Tu je odpoveď!

8. 2. 2024 | Barbora Magočová

Neviete, čo robiť, keď vám exekútor zablokuje účet? Tu je odpoveď!

Exekúcia prikázaním pohľadávky z účtu v banke je v súčasnosti využívaná naozaj hojne. Bankový účet je totiž pre exekútora ľahko odhaliteľný; dlžnú čiastku môže vďaka tomu vymôcť rýchlo,... celý článok

Aké informácie od vás poskytovateľ úveru musí žiadať? A čo hrozí, ak to neurobí?

18. 12. 2023 | Barbora Magočová | 1 komentár

Aké informácie od vás poskytovateľ úveru musí žiadať? A čo hrozí, ak to neurobí?

Vianoce a novoročné výpredaje nás spravidla vyprovokujú, aby sme načreli hlbšie do našich peňaženiek. Nemálo ľudí v tomto období rieši nedostatok financií spotrebiteľskými úvermi. Podľa... celý článok