Miliardár Wu z Hongkongu vynašiel počítač, ktorý tlačí digitálne peniaze. Skúsiť to môže každý

PR článok | rubrika: PR článok | 11. 3. 2024
Objavte tajomstvo digitálnych peňazí: Prečo 5 % Slovákov uvažuje o kúpe super výkonného počítača? V tomto rozhovore diskutujeme o výhodách a nevýhodách nových technológií na zarábanie peňazí.
Miliardár Wu z Hongkongu vynašiel počítač, ktorý tlačí digitálne peniaze. Skúsiť to môže každý

Zdroj: Shutterstock

Komerčná spolupráca

Priali ste si niekedy vlastniť počítač, ktorý produkuje digitálne peniaze? Pre šikovného hongkonského miliardára sa táto myšlienka stala skutočnosťou. V exkluzívnom rozhovore sme sa porozprávali s Chan Wuom, technologickým magnátom a podnikateľom, ktorý vyvinul automatický počítač ovládaný umelou inteligenciou. Jeho revolučný vynález vám môže priniesť až 50 000 eur ročne! Rozhovor sme viedli v septembri 2023 v útulnej kaviarni neďaleko viedenského zámku Schönbrunn.

Predovšetkým ďakujem, že ste si našli čas. Pán Wu, čo vás privádza do Rakúska a aké máte plány v najbližších dňoch? 

Nemáte za čo. Môj tím v strednej Európe zorganizoval niekoľko stretnutí s partnermi, ktorí majú záujem ponúkať náš produkt. Určite sa zastavíme v Bratislave a Budapešti. Bohužiaľ, nemáme veľa času, o dva dni sa vraciame do Hongkongu. Chan Wu hovorí s úsmevom, opiera sa o pohovku vo viedenskej kaviarni a kontroluje čas na svojom smartfóne. Každopádne predpokladám, že vás zaujíma náš počítač na výrobu peňazí?

Určite áno! Preto sme tu.

Katarína, ten počítač, teda stroj, ktorý sme vynašli, je skutočne budúcnosťou pasívneho príjmu. Za počiatočnú investíciu od 1 000 do 15 000 eur môže toto futuristické zariadenie automaticky začať zvyšovať bohatstvo v priebehu niekoľkých dní. Samozrejme, existujú riziká, ktoré treba brať do úvahy, ale stojím si za tým, že technologický pokrok, umelá inteligencia a super výkonné počítače spoločne vytvoria pasívny príjem. V našej firme tomu hovoríme TRIO budúcnosti.

Znie to veľmi zaujímavo, no naozaj by ma zaujímalo, či to má nejaký háčik, pretože by to chcel každý investor.

Úplne to chápem. Tento stroj ťaží alternatívne meny, ako sú eurá, doláre, jüany, ale s jedným rozdielom – sú digitalizované nezávisle od vlád. Samozrejme, výkyvy v cenách týchto mien môžu ovplyvniť vaše hospodárenie, ale podľa svetových analytikov z agentúr v New Yorku, Hongkongu a Londýne sa ukázalo, že hodnota digitálnych mien z dlhodobého hľadiska neustále stúpa, až o 110 % v roku 2023.

"Moje počítače dokážu generovať peniaze rýchlejšie než hociktorá vláda," tvrdí pán Chan Wu. Jeho počítač využíva umelú inteligenciu na analýzu celosvetových finančných trhov, a na základe tejto analýzy "vytvára" digitálnu menu, ktorej hodnota sa postupne zvyšuje.

To znie úplne neuveriteľne, predpokladám, že si takýto počítač nemôže dovoliť každý?

Mýlite sa, naša technológia je dostupná úplne všetkým, bez ohľadu na pohlavie, farbu pleti či sociálne zázemie. Počítač váži približne 10 kg a môžete ho jednoducho zapojiť doma alebo v kancelárii. Svojou veľkosťou sa pohodlne zmestí pod každý stôl.

Chápem, že to znie ako skvelá technológia, ale dovolte mi položiť vám otázku priamo na telo, pán Wu. Skeptici tvrdia, že vaše vyhlásenia sa zdajú byť príliš dobré na to, aby boli pravdivé. Čo mi k tomu môžete povedať?

Rozumiem skeptikom, ale naše stroje sú v prevádzke už viac ako 5 rokov a úspešne ťažia digitálne meny, vrátane tej najväčšej a najznámejšej, začínajúcej na 'B'. Určite viete, že v súčasnosti stojí 1 digitálna minca viac ako 30 000 eur.

Skeptikom nemám čo povedať. Tiež tvrdili, že Tesla sa nestane najbohatšou automobilkou na svete, a kde je dnes? Je najhodnotnejšou spoločnosťou na svete!

Vidíte, ani nemusím nikoho presviedčať. Vlastníme továrne v Číne a Hongkongu, ktoré sú priamo financované bankami. Myslíte si, že by nám banky a vláda dali zelenú na výstavbu supermoderných tovární, keby sme nezarábali peniaze?

V Európe by sa to asi nestalo, banky sú veľmi opatrné pri financovaní akýchkoľvek riskantných projektov.

Máte pravdu, u nás je to podobné. Navyše verím, že do nášho regiónu prinášame kvalitné pracovné príležitosti. Zamestnávame tímy IT špecialistov až po bežných zamestnancov obsluhujúcich CNC stroje, vrátane ekonómov.

Pán Wu, nemám pochybnosti o úspechu vašej spoločnosti. Ale mohli by ste mi poskytnúť informácie o dostupnosti týchto počítačov? Budú ešte nejaké dostupné v Európe? Máte tu nejakých obchodných partnerov?

Bohužiaľ, v Európe nemáme veľa partnerov, preto som sem prišiel. No spolupracujeme so spoločnosťami v Ázii a USA, ktoré poskytujú zariadenia, servis a školenia pre naše stroje. Môžete tiež využiť služby nášho partnera, ktorý ponúka obmedzené miesta na vyskúšanie našich strojov od 1 EUR. Áno, myslím to vážne, naša technológia je na skúšku k dispozícii.

Znie to veľmi zaujímavo, aj keď si nie som istá, či je to vhodné pre každého. Nie každý rozumie IT a technológiám, však?

Na záver vám to zhrniem - naše počítače sú plug-and-play. Stačí si zakúpiť zariadenie, zapnúť ho a sledovať, ako príjmy prichádzajú na váš účet. Nemusíte byť IT expert, pretože naši partneri sú vždy pripravení vám pomôcť. Prepáčte, musím už ísť na ďalšie stretnutie.

Pán Wu, ešte jedna otázka na záver - je to vôbec legálne alebo etické?

Počítač pracuje v súlade s právom a etikou. Nenabúrava sa do systémov ani nemanipuluje s trhmi. Skôr sleduje cenové rozdiely a vytvára spoľahlivú sieť pre digitálne meny v oblasti nebankových transakcií. 

Ďakujem za príjemné stretnutie, teším sa na ďalšiu schôdzku, možno už v Bratislave. Pekný deň!

“Ďakujeme vám za odpoveď a venovaný čas. Naši čitatelia si určite s veľkým záujmom prečítajú tento rozhovor," uzatvára Katarína.

Zhodli sme sa, že tieto počítače, ktoré "tlačia" digitálne peniaze, majú potenciál úplne zmeniť pravidlá hry. Aj keď sa to môže zdať príliš dobré na to, aby to bola pravda, možnosť vyskúšať si spoluprácu za minimálny poplatok 1 € je dobrým spôsobom, ako si túto novú technológiu overiť a prípadne sa rozhodnúť. Pán Wu uvoľnil obmedzený počet malých počítačov na skúšobnú prevádzku, ktoré bude ponúkať svojim obchodným partnerom a klientom v Európe. Veríme, že táto technológia je na vzostupe, a myslíme si, že vyskúšať si všetko za minimálnu cenu 1 € je naozaj férový a zodpovedný prístup. 

Ak však v bežnom živote nepoužívate ani smartfón, radšej by sme vám to neodporúčali.

Vyskúšajte počítač pána Wu tu.

Porovnajte si ponuky, vyberte tú najvýhodnejšiu a ušetrite.

Ušetrite na hypotéke a životnom poistení alebo s nami sporte a zarobte viac. Nechajte si od nás porovnať ponuky a vyberte si tú najvhodnejšiu pre vás.

Páčil sa vám článok?

0
ÁnoNie
Vstúpiť do diskusie
V diskusii je celkom 0 komentárov

Toto ste už čítali?

Najzaujímavejšie spôsoby, ako môžete investovať na burze

24. 4. 2024 | Marek Mittaš

Najzaujímavejšie spôsoby, ako môžete investovať na burze

Investovanie je v súčasnosti veľmi dôležité. Pomáha bojovať proti inflácii a zaisťuje, že keď si vyberiete správny finančný nástroj, môžete si prilepšiť o stovky až tisíce eur. Neláka... celý článok

Ako investovať do komodít: Môže to aj bežný Slovák?

22. 4. 2024 | Redakcia

Ako investovať do komodít: Môže to aj bežný Slovák?

Komodity sú lákavým finančným inštrumentom, ktorý môže priniesť zaujímavé zhodnotenie. Zvyčajne sa kombinujú s akciami, podielovými fondmi alebo ETF pre dosiahnutie najlepších výsledkov,... celý článok

ETF: Ako využiť príležitosť zarobiť

12. 4. 2024 | Daniel Výcha

ETF: Ako využiť príležitosť zarobiť

ETF fondy patria medzi veľmi obľúbené finančné inštrumenty mnohých menších aj väčších investorov. Prinášajú zaujímavé zhodnotenie a investovanie do nich nie je vôbec náročné. Avšak... celý článok

Najzaujímavejšie investičné oblasti, ktoré sú mimo pozornosti investorov

20. 3. 2024 | Daniel Výcha

Najzaujímavejšie investičné oblasti, ktoré sú mimo pozornosti investorov

Investori majú v dnešnej dobe nespočetné možnosti, do čoho investovať. Okrem obľúbených a najrozšírenejších finančných inštrumentov, ako sú akcie a dlhopisy, si môžu vybrať aj zlato,... celý článok

Nad Bitcoinom lámali palicu, dnes láme rekordy

18. 3. 2024 | Redakcia

Nad Bitcoinom lámali palicu, dnes láme rekordy

Bitcoin má väčšiu kapitalizáciu ako striebro, Craig Wright nie je Satoshi, Ethereum prešlo ďalším upgradom a za novú Teslu môžete zaplatiť dogecoinami. Svet kryptomien je zasa plný... celý článok