Údaje o pracovnom mieste
Náplň (druh) práce
- Zodpovednosť za bezproblémový chod prevádzky reštaurácie,
- koučovanie zamestnancov s cieľom dosiahnuť excelentný zákaznícky servis,
- starostlivosť o zákazníkov, participovanie na aktivitách prevádzky,
- tvorba plánov, dosahovanie výsledkov, zodpovednosť za plnenie cieľov a úloh určených stratégiou spoločnosti, cenotvorba,
- riešenie úloh a odborných problémov, samostatné rozhodovanie
- pravidelný reporting vedeniu spoločnosti o výsledkoch a ich prezentácia,
- zodpovednosť za mimoriadne akcie, skupinové akcie alebo väčšie objednávky,
- zodpovednosť za denné uzávierky, prácu s elektronickou registračnou pokladňou a dodržiavanie noriem a prevádzkových poriadkov (napr. HACCP, prevádzkového poriadku, reklamačného poriadku a podobne),
- riešenie sťažnosti a reklamácie hostí.
Objednávanie tovaru od dodávateľov, jeho oceňovanie a zadávanie do systému
-fyzická kontrola skladových zásob, inventarizácia,
- výpomoc pri obsluhe zákazníkov a komunikácia s nimi.
Požadované vzdelanie
Úplné stredné odborné vzdelanie
Dĺžka praxe
aspoň 2 roky
Cudzie jazyky
anglický - elementárna: A1 a A2
Počítače
Microsoft Excel - pokročilá
Microsoft Word - pokročilá
Microsoft Outlook - pokročilá