Vystavujte faktúry jednoducho

Redakcia | rubrika: SEO PR | 30. 10. 2023
Už podnikáte alebo sa vo svete biznisu ešte len rozhliadate? V každom prípade vás neminie vystavovanie faktúr. V dnešnej dobe môžete fakturovanie prenechať inteligentným fakturačným systémom – ponúkajú aj rozšírenia, ako sú prepojenie s e-shopom alebo príprava podkladov pre úrady.
Vystavujte faktúry jednoducho

Zdroj: Unsplash

Pozrieme sa, čo zvládnu fakturačné programy typu iDoklad. Ten používajú desiatky tisíc podnikateľov.

Faktúra je hotová za pár sekúnd

V aplikácii je vystavenie faktúry online jednoduché. Zadáte IČO dodávateľa alebo ho priamo vyberiete z adresára. Napíšete, koľko fakturujete a za čo. A faktúru máte hotovú. Vyzerá profesionálne, nechýba QR kód a má farby vášho webu alebo loga. Ak patríte medzi platiteľov DPH, inteligentný program DPH automaticky vypočíta. 

Fakturovať môžete na počítači aj v mobile, pokojne cestou zo stretnutia. Vďaka automatizovaným funkciám overí šikovný program aj solventnosť zákazníka. Keď platba od klienta nepríde načas, pošle mu iDoklad upomienku alebo, naopak, poďakovanie. Ušetrí vám prácu aj nervy.

Viete, koľko zarábate peňazí

Fakturačná aplikácia vám navyše ukáže vizuálny prehľad vašich príjmov a výdavkov – váš cash flow. Vďaka tomu, že máte všetky doklady na jednom mieste, vidíte, akú zaplatíte DPH. V prípade, že sa k hranici povinnej registrácie za platiteľa DPH ešte len blížite, aplikácia vás upozorní.

Máte e-shop?

Fakturačný systém bez problémov prepojíte aj s vaším e-shopom, z ktorého následne automaticky odchádzajú objednávky aj faktúry. Ďalej pripojíte napríklad banku, CRM na ukladanie firemných kontaktov, účtovný systém alebo program na meranie času práce. Program pracuje za vás a prevezme nudnú administratívnu prácu.

Bezproblémová spolupráca s účtovníčkou

Svojej účtovníčke vytvoríte prístup do programu alebo ho priamo prepojíte s účtovným systémom, ako je Money alebo Pohoda. Vďaka tomu si účtovníčka stiahne doklady a vy budete mať účtovníctvo spracované rýchlo, odkiaľkoľvek a bez zbytočných chýb.

Program vám navyše pripraví aj všetky podklady potrebné k priznaniu k dani z príjmov, DPH či kontrolnému výkazu. Vy ich potom len elektronicky odovzdáte.

Uvoľnite si ruky a zjednodušte si podnikanie. Pokojne už dnes. Vyskúšajte moderné fakturovanie s iDokladom – na 30 dní zadarmo a hneď so všetkými funkciami.

Redakcia

Autor článku Redakcia

Internetový denník Peniaze.sk momentálne patrí medzi najnavštevovanejšie ekonomické weby. Svojim užívateľom ponúka články z rôznych oblastí osobných financií, praktické rady, komentáre, užitočné kalkulačky, politické témy,... Ďalšie články autora.

Investujte so Saxo lacnejšie

Zistite viac

Využite nižšie poplatky za US akcie - 0,08 %, min. 1 USD, s menovou konverziou 0,25 % a bez minimálneho vkladu.

Advertisement

Daňové priznanie v predĺženom termine online

Kompletné daňové priznanie online za 15 minút a 19,90 eur. Pre našich čitateľov exkluzívna zľava 10%.

DníHodínMinútSekúnd
Nechcem sa stresovaťZľavový kód: PENIAZE10

Ak chcete riešiť dane po starom, máme pre vás inteligentné formuláre.

Porovnajte si ponuky, vyberte tú najvýhodnejšiu a ušetrite.

Ušetrite na hypotéke a životnom poistení alebo s nami sporte a zarobte viac. Nechajte si od nás porovnať ponuky a vyberte si tú najvhodnejšiu pre vás.

Páčil sa vám článok?

0
ÁnoNie
Vstúpiť do diskusie
V diskusii je celkom 0 komentárov

Obľúbené témy

e-shop, fakturačné programy

Toto ste už čítali?

Vodiči, pozor: Od 1. mája sa mení výška cestovných náhrad

26. 4. 2024 | Ivana Sladkovská

Vodiči, pozor: Od 1. mája sa mení výška cestovných náhrad

Ak vás zamestnávateľ pošle na pracovnú cestu a využijete na to vlastné auto, máte nárok na vyššie cestovné náhrady. Prinášame prehľad toho, čo sa od 1. mája 2024 mení.

Vzali ste si úver na IČO? Ako získať výhody, ktoré majú len spotrebitelia?

4. 4. 2024 | Barbora Magočová

Vzali ste si úver na IČO? Ako získať výhody, ktoré majú len spotrebitelia?

Slovenské právne predpisy poskytujú spotrebiteľom pomerne vysokú ochranu. Aj preto sa banky či nebankoví poskytovatelia úverov a pôžičiek často snažia zmluvné dokumenty koncipovať tak,... celý článok

Nezhody medzi spoločníkmi s.r.o.: týchto 5 možností vás ich môže zbaviť!

3. 4. 2024 | Barbora Magočová

Nezhody medzi spoločníkmi s.r.o.: týchto 5 možností vás ich môže zbaviť!

Ak máte podiel v s.r.o. s viacerými spoločníkmi, určite nastanú aj chvíle, v ktorých sa váš názor bude líšiť. Čo ak sa však konflikt vyhrotí natoľko, že sa pomyslenie na ďalšie spoločné... celý článok

Podnikateľom rastú náklady. Ušetriť sa dá na poplatkoch bankám

25. 3. 2024 | PR článok

Podnikateľom rastú náklady. Ušetriť sa dá na poplatkoch bankám

Inflácia negatívne ovplyvňuje nielen obyvateľstvo, ale aj podnikateľskú sféru. Rast nákladov pociťujú ako veľké, tak aj menšie spoločnosti. Hľadanie možností ako ušetriť je tak dennou... celý článok

V roku 2024 môžu firmy získať dotácie na fotovoltiku aj inovácie

25. 3. 2024 | Redakcia

V roku 2024 môžu firmy získať dotácie na fotovoltiku aj inovácie

Každý podnikateľ hľadá čo najefektívnejšiu možnosť získania finančných prostriedkov na rozvoj biznisu. V roku 2024 môžu podnikatelia získať dotácie na rozvoj firmy z európskych štrukturálnych... celý článok