Finance.sk začali spolupracovať s Tipli. Získajte späť viac peňazí z nákupov

Redakcia | rubrika: Článok | 19. 2. 2021
Väčšina nákupov sa teraz odohráva online a možnosť ušetriť sa vždy hodí. Portál Finance.sk sa preto dohodol na spolupráci s cashback portálom Tipli.sk.Záujemcovia tak môžu ľahko získať VIP (platinový účet), vďaka ktorému môžu dostať späť ešte o niečo viac peňazí zo svojích nákupov.
Finance.sk začali spolupracovať s Tipli. Získajte späť viac peňazí z nákupov

Zdroj: Shutterstock

Finance.sk už v minulosti popisovali, ako fungujú cashbackové portály. Jednocho povedané sú cashbackové portály prostredníkom medzi internetovým obchodom a zákazníkom a na základe dohody sa nakupujúcemu vráti časť peňazí naspäť.

Ako funguje Tipli?

Zdroj: Tipli

V akých obchodoch získate časť peňazí naspäť?

Portál Tipli.sk funguje od roku 2015 a v súčasnosti má už okolo 1,5 milióna užívateľov na Slovensku, v Česku i Poľsku. Cashback získate teraz na Tipli u takmer 600 obchodov. 

"Najobľúbenejším obchodom, na ktorom naši užívatelia nakupujú, je v našom prípade čínsky Aliexpress. Prekvapivo sa ni počas koronavírusovej epidémie neznížil záujem o Booking, ľudia zrejme nakupujú dovolenku na leto," hovorí marketingový riaditeľ Tipli.cz Jiří Jirásek. "Asi najväčší boom zaznamenávame na e-shopoch s nákytkom. Predaje podľa našich údajov narástli na stovky percent," dodáva Jirásek.

Tipli.si zároveň ponúka sezónne akcie, kedy vypláca určitý čas ešte vyšší cashback ako bežne v priebehu roka. Takýmto prípadom je napríklad Čínsky týždeň, kedy sa zvyšujú odmeny u niekoľkých čínskych e-shopov.

Tip: Zásielky z Číny bez DPH už len do júla. Nákupy sa poriadne predražia

Vyšší cashback na Tipli?

Aby ste mohli lepšie podmienky u Tipli využívať celý rok, dohodla sa redakcia Finance.sk s cashbackovým portálom na špeciálnej ponuke. Nový záujemcovia, ktorí sa zaregistrujú na tomto špeciálnom odkaze, získavajú automaticky platinový VIP účet. To znamená, že Tipli.sk im poskytne cashback odmien za nákup tovarov a služieb u tretích strán o 5 % vyšší, než je bežne verejne dostupná výška, ktorú portál ponúka svojim klientom.

Ak by teda bola odmena postkytovaná bežným užívateľom Tipli.sk 5 %, ľudia zaregistrovaní cez Finance.sk by mali nárok na cashback odmenu vo výške 5,25 %

Navyše užívatelia, ktorí sa cez tento odkaz zarezervujú, dostanú jednorázovú odmenu 5 eur a ďalšie zvýhodnenie vo výške 5 % na 100 dní. Musia ale dodržať podmienku, že do 100 dní od prvého nákupu po registrácii získajú na cashback odmenách cez Tipli.sk 5 eur. 

 

 

Tento text obsahuje affiliate odkazy. Ak sa cez tieto odkazy zaregistrujete, získá z toho redakcia malú províziu slúžiacu na zaistenie nášho fungovania.

Redakcia

Autor článku Redakcia

Internetový denník Peniaze.sk momentálne patrí medzi najnavštevovanejšie ekonomické weby. Svojim užívateľom ponúka články z rôznych oblastí osobných financií, praktické rady, komentáre, užitočné kalkulačky, politické témy,... Ďalšie články autora.

Experti na granty a dotácie

Viac informácii

Získajte neobmedzený prístup do najväčšej databázy grantov a dotácií na Slovensku. Nájdite ten správny grant pre vašu firmu.

Daňové priznanie online

Kompletné daňové priznanie online za 15 minút a 19,90 eur.

DníHodínMinútSekúnd

Pokiaľ chcete riešiť dane po stare, máme pre vás chytré formuláre.

Najvýhodnejšie bežné účty podľa Peniaze.sk

Porovnajte si ponuky, vyberte tú najvýhodnejšiu a ušetrite.

Ušetrite na hypotéke a životnom poistení alebo s nami sporte a zarobte viac. Nechajte si od nás porovnať ponuky a vyberte si tú najvhodnejšiu pre vás.

Páčil sa vám článok?

+1
ÁnoNie
Vstúpiť do diskusie
V diskusii je celkom 0 komentárov

Toto ste už čítali?

Poznáme najlepšie finančné produkty za rok 2023

21. 2. 2024 | Redakcia

Poznáme najlepšie finančné produkty za rok 2023

V spolupráci s portálom Finparáda, ktorý sa špecializuje na hodnotenie finančných produktov, vám prinášame výsledky 2. ročníka súťaže Finparáda - Finančný produkt roka 2023.

Poslali ste peniaze na nesprávny účet, zmizli vám z karty, alebo vás okradli podvodníci? Čo robiť?

21. 12. 2023 | Marek Mittaš

Poslali ste peniaze na nesprávny účet, zmizli vám z karty, alebo vás okradli podvodníci? Čo robiť?

Online služby zjednodušili množstvo procesov, vrátane platieb a nakupovania. Bohužiaľ, kvôli nim vznikli aj mnohé problémy a komplikácie, s ktorými sa môže stretnúť každý z nás. Medzi... celý článok

Nový rebríček bežných účtov. Ktoré banky ponúkajú najlepšiu ponuku?

21. 11. 2023 | Redakcia

Nový rebríček bežných účtov. Ktoré banky ponúkajú najlepšiu ponuku?

Na Finparáde nastala aktualizácia rebríčkov najlepších bežných účtov na trhu. Jednotkou je účet od Tatra banky, druhé miesto patrí účtu Slovenskej sporiteľne a rebríček uzatvára UniCredit... celý článok

Čo ste nevedeli o Centrálnom registri účtov?

3. 11. 2023 | Marek Mittaš

Čo ste nevedeli o Centrálnom registri účtov?

Centrálny register účtov má uchovávať a sprístupňovať dôležité informácie o bankových účtoch, majetkových účtoch a bezpečnostných schránkach. Jeho spustenie bolo naplánované na január... celý článok

Poznáte rozdiel medzi kreditnou a debetnou kartou? Ako ich správne používať a chrániť

5. 10. 2023 | Jan Müller

Poznáte rozdiel medzi kreditnou a debetnou kartou? Ako ich správne používať a chrániť

Pre platobné karty sa u nás vžil termín kreditka. V skutočnosti ale väčšinou ide o kartu debetnú. Aký veľký je v tom rozdiel?