Ako najjednoduchšie získať free spiny do online kasína

PR článok | rubrika: Článok | 7. 2. 2023
Vedeli ste, že v slovenských online kasínach môžete získať množstvo lukratívnych bonusov? Medzi najobľúbenejšie tradične patria takzvané free spiny, teda voľné zatočenia, získané od prevádzkovateľa hier. Uplatniť si ich môžete na hracích automatoch v ponuke kasína, pričom pomocou nich môžete zaznamenať reálne peňažné výhry, aj keď ste nič nestavili.
Ako najjednoduchšie získať free spiny do online kasína

Zdroj: Shutterstock

Čo sú to free spiny? 

Pod pojmom spin (alebo zatočenie) rozumieme jeden cyklus hry na výhernom automate, ktorý sa začína stlačením tlačidla ŠTART (alebo iným podobným spôsobom) a končí zastavením pohybu valcov v hracom poli. Kombinácia zobrazených symbolov následne rozhodne o tom, či ste vyhrali. 

V štandardnom režime hráte za hráčsky kredit, ktorý ste si predtým zadotovali napríklad z vášho bankového účtu alebo inou platobnou metódou. Pri každom pretočení valcov sa vám strhne stávka vo vopred zvolenej výške. Avšak pri free spinoch sa vám z vášho hráčskeho konta nič nesťahuje, takže vlastne hráte zadarmo, pričom stále môžete získať reálne finančné výhry, dokonca v mnohých prípadoch aj jackpot. 

Ako získať free spiny do online kasína 

Existuje niekoľko veľmi jednoduchých spôsobov, ako sa k free spinom (známym aj pod inými názvami, ako napr. voľné zatočenia, bezplatné točky, bonusové pretočenia a pod.) dostať. Free spiny sa delia na dva základné druhy: 

  • Free spiny bez vkladu
  • Free spiny za vklad

 Free spiny bez vkladu 

Kým bonusy za vklad sa viažu na podmienku uskutočnenia vkladu na váš hráčsky účet, bonusy bez vkladu získate ešte jednoduchšie – kasíno vás odmení bezplatnými točeniami zadarmo – bez nutosti vkladu. Free spiny nemajú formu peňazí, takže si ich nemôžete vybrať z účtu. Ich hodnota sa však udáva aj v eurách a výhry, ktoré si vďaka nim pripíšete, bývajú bez ďalších podmienok vaše (pokiaľ, samozrejme, podmienky konkrétnej akcie nehovoria inak). Vyplývajú z výhier z hazardu aj nejaké zákonné povinnosti? O tom sa viac dočítate v tomto článku

Free spiny za registráciu 

Spôsobov, ako free spiny získať, je niekoľko. Častokrát vám ich kasíno ponúkne ako odmenu za založenie hráčskeho účtu – tieto poznáme ako free spiny za registráciu. Registrácia je pritom bezplatná a veľmi jednoduchá – spravidla už do niekoľkých minút môžete zadarmo pretáčať valce. Nakoľko na trhu s prevádzkovaním online kasín panuje značná konkurencia, jednotliví prevádzkovatelia sa snažia hráčom vyjsť čo najviac v ústrety a to napríklad aj v podobe lukratívnych bonusov za registráciu. 

Ako profitovať z free spinov zadarmo 

Ďalšiu možnosť ako jednoducho získať voľné zatočenia zadarmo poskytujú rozličné marketingové kampane, ktoré jednotlivé kasína organizujú na pravidelnej, ba dokonca miestami na každodennej báze. Z tejto možnosti môžu profitovať nielen noví hráči, ale aj tí existujúci. 

Podmienky získania i uplatnenia free spinov sa menia v závislosti od podmienok konkrétnej promo akcie. Tú najschodnejšiu cestu však poskytujú free spiny zadarmo, ktoré nejedno slovenské kasíno rozdáva plným priehrštím. V takom prípade stačí doslova iba spustiť daný hrací automat, ktorého sa akcia týka, a free spiny sú vaše. Podobné kampane sa zvyknú viazať na jednotlivé dni (viď freespinové soboty v Niké alebo free spiny bez podmienok vo vybraných dňoch v SynotTipe) alebo na významné športové podujatia (napr. Majstrovstvá v kasíne Tipsport počas MS v hokeji). 

Zaregistrujte sa v slovenských online kasínach a hrajte zábavné hracie automaty 

Free spiny je možné získavať bezmála na dennej báze. Recept je jednoduchý: prvým krokom je registrácia vo viacerých (pokojne aj vo všetkých) legálnych slovenských kasínach, disponujúcich potrebnou licenciou od Úradu pre reguláciu hazardných hier, a následne je potrebné už iba byť v obraze a sledovať aktuálnu situáciu s promo akciami. 

Načrtli sme iba niekoľko dôvodov, pre ktoré sa free spiny považujú vo svete online kasín za jedny z najvýhodnejších bonusov. Bola by škoda zahodiť šancu pretočiť si zadarmo na špičkových hracích automatoch, ktoré v sebe kombinujú aspekt zábavnosti s potenciálom vysokých výhier. Skvelé free spiny v legálnych internetových kasínach čakajú iba na vás! 

Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.

Účet s bonusom až do 60 €

Chcem bonus

Založte si Účet pre zelenší svet online – kvôli prírode aj pre seba! Na 12 mesiacov zadarmo a s podporou enviroprojektov.

Advertisement

Porovnajte si ponuky, vyberte tú najvýhodnejšiu a ušetrite.

Ušetrite na hypotéke a životnom poistení alebo s nami sporte a zarobte viac. Nechajte si od nás porovnať ponuky a vyberte si tú najvhodnejšiu pre vás.

Páčil sa vám článok?

0
ÁnoNie
Vstúpiť do diskusie
V diskusii je celkom 0 komentárov

Obľúbené témy

hazard, peniaze, výhra

Toto ste už čítali?

Zdraželi na Slovensku nehnuteľnosti? Známy slovenský expert tvrdí, že sú lacné ako pred 20 rokmi

26. 7. 2024 | Ivana Sladkovská

Zdraželi na Slovensku nehnuteľnosti? Známy slovenský expert tvrdí, že sú lacné ako pred 20 rokmi

Mladí Slováci sa boja, že si nebudú môcť dovoliť vlastné bývanie. Ceny nehnuteľností sa totiž strojnásobili. Známy slovenský podnikateľ a investor Milan Dubec však tvrdí, že nehnuteľnosti... celý článok

Slováci si berú viac hypoték a poistenie zažíva boom. Pre ekonomiku je to dobré znamenie

23. 7. 2024 | Redakcia

Slováci si berú viac hypoték a poistenie zažíva boom. Pre ekonomiku je to dobré znamenie

Slovenská ekonomika zažila v minulom roku a v prvom polroku 2024 výrazné oživenie, ktoré sa prejavilo na zvýšenej spotrebe domácností. Tento pozitívny trend sa odzrkadlil v náraste... celý článok

Bude Slovensko nasledovať Maďarsko? Nová daň na obzore

19. 7. 2024 | Ivana Sladkovská

Bude Slovensko nasledovať Maďarsko? Nová daň na obzore

Bude mať Slovensko novú daň? Koalícia údajne pracuje s návrhom dane z finančných transakcií, ktorá by ukrojila z každej výplaty, faktúry či výberu z bankomatu malú čiastku. Ministerstvo... celý článok

Peňaženky Slovákov si vydýchnu, inflácia dosiahla trojročné minimum

15. 7. 2024 | Ivana Sladkovská

Peňaženky Slovákov si vydýchnu, inflácia dosiahla trojročné minimum

Peňaženky Slovákov si môžu po dlhej dob vydýchnuť. Spotrebiteľské ceny v júni 2024 stagnovali, čo signalizuje spomalenie rastu cien tovarov a služieb. Medziročná inflácia sa drží na... celý článok

Pozor: Štát od vás stále môže vymáhať poplatok, ktorý zrušil. Týka sa takmer každého

11. 7. 2024 | Barbora Magočová

Pozor: Štát od vás stále môže vymáhať poplatok, ktorý zrušil. Týka sa takmer každého

Koncesionárske poplatky sú zrušené už presne rok a zrušená je aj samotná RTVS. To však neznamená, že štát zabudol na nevybraté koncesionárske poplatky. Výzva na zaplatenie vám môže... celý článok