Na Slovensko prichádza platobná karta priamo úmerná ženským potrebám

Lenka Šenkýřová | rubrika: Článok | 13. 12. 2012
V mnohých krajinách majú ženy možnosť využívať špeciálnu platobnú kartu, ktorá je šitá na mieru ich potrebám. V súčasnej dobe prichádza platobná karta pre nakupovania chtivé ženy aj na Slovensko.
Na Slovensko prichádza platobná karta priamo úmerná ženským potrebám

Zdroj: Shutterstock

V mnohých krajinách majú ženy možnosť využívať špeciálnu platobnú kartu, ktorá je šitá ženám „na mieru“. Karta im prináša atraktívne zľavy či výhody zo sveta módy a kozmetiky. Už niekoľko rokov sú tieto karty vydávané v Nemecku, Taliansku, Turecku, Rusku či Poľsku. „Ženy väčšinou využívajú svoje platobné karty na nákup iného typu tovaru ako muži a zároveň ich oslovujú aj iné benefity, ktoré sú s používaním karty spojené. Z prieskumu MasterIndex napríklad vyplýva, že tri štvrtiny žien by ocenili zľavy v obchodoch s oblečením, zatiaľ čo rovnaký benefit by ocenilo iba necelých 57 % mužov,“ vysvetľuje marketingová riaditeľka spoločnosti MasterCard pre Českú republiku a Slovensko Tereza Janková.


Lady karta – priamo úmerná ženským potrebám
V susednej Českej republike majú ženy už od minulého roka zriadiť si Lady kartu, s ktorou si môžete poistiť obsah vašej kabelky či predĺžiť záručnú dobu rôznych výrobkov až o jeden rok. Zákazníčky s ňou získajú exkluzívne výhody a zľavy počas celého roka v širokej sieti obchodov. Je určená pre všetky ženy, ktoré:

  • si chcú dopriať štýlové nákupy za nadštandardné ceny u vybraných obchodníkov nielen počas obdobia výpredajov, ale počas celého roka,
  • sa chcú prezentovať moderným a originálnym dizajnom karty,
  • chcú mať možnosť bezstarostne využívať na nákupy bezúročný úver, resp. možnosť automatických splátok,
  • myslia na svoju budúcnosť, keďže svojimi nákupmi si sporia na dôchodok.


„S Lady kartou sú spojené exkluzívne výhody a zľavy v širokej sieti obchodov po celej Českej republike. Jej majiteľky oceňujú nielen exkluzívnu ponuku darčekov a zliav, ale taktiež ďalšie benefity ako napríklad poistenie kabelky alebo jednopercentný príspevok na ich účet penzijného pripoistenia v Penzijnom fonde Komerčnej banky, a to z každého nákupu Lady kartou,“ približuje Eva Kárníková, ktorá je obchodnou riaditeľkou pre rozvoj obchodov MasterCard Europe v Českej republike a na Slovensku.

Na Slovensko prichádza EMMA karta, prvá platobná karta určená pre ženy
V súčasnej dobe prichádza platobná karta pre nakupovania chtivé ženy aj na Slovensko. Získate s ňou mnoho atraktívnych výhod a zliav, napríklad v kaderníctvach, salónoch krásy a fitness centrách. Predplatiteľky časopisu EMMA získajú dokonca aj poistenie kabelky. EMMA karta je vydávaná v dvoch verziách:

  • darčeková karta s úvodným kreditom 50 alebo 100 eur
  • predplatená karta pre predplatiteľky časopisu EMMA


„EMMA karta je určená moderným ženám v každom veku, ktoré rady nakupujú, relaxujú, užívajú si svet módy a kozmetiky a využívajú množstvo zliav a výhod. Získanie tejto karty je veľmi jednoduché – nezáleží na výške príjmu alebo na tom, v ktorej banke máte vedený účet. Darčekovú alebo predplatenú EMMA kartu dostanete na počkanie v ktorejkoľvek pobočke VÚB,“ uvádza členka predstavenstva VÚB a zástupkyňa generálneho riaditeľa VÚB Elena Kohútiková. „EMMA karta je tiež prvou PayPassovou kartou od VÚB, určenou výhradne na platby u obchodníkov. Pri platbách do 20 EUR nie je nutná verifikácia, pri vyšších čiastkach môže obchodník zákazníka požiadať o overenie podpisom,“ dodáva Kohútiková.

 

 

 

 

 

Lenka Šenkýřová

 Ďalšie články autora.

Investujte so Saxo lacnejšie

Zistite viac

Využite nižšie poplatky za US akcie - 0,08 %, min. 1 USD, s menovou konverziou 0,25 % a bez minimálneho vkladu.

Advertisement

Daňové priznanie v predĺženom termine online

Kompletné daňové priznanie online za 15 minút a 19,90 eur. Pre našich čitateľov exkluzívna zľava 10%.

DníHodínMinútSekúnd
Nechcem sa stresovaťZľavový kód: PENIAZE10

Ak chcete riešiť dane po starom, máme pre vás inteligentné formuláre.

Najvýhodnejšie bežné účty podľa Peniaze.sk

Porovnajte si ponuky, vyberte tú najvýhodnejšiu a ušetrite.

Ušetrite na hypotéke a životnom poistení alebo s nami sporte a zarobte viac. Nechajte si od nás porovnať ponuky a vyberte si tú najvhodnejšiu pre vás.

Páčil sa vám článok?

0
ÁnoNie
Vstúpiť do diskusie
V diskusii je celkom 0 komentárov

Toto ste už čítali?

Veľká slovenská banka má novú aplikáciu, zatiaľ len pre pozvaných klientov

17. 4. 2024 | Ivana Sladkovská

Veľká slovenská banka má novú aplikáciu, zatiaľ len pre pozvaných klientov

VÚB banka už spustila svoju novú verziu aplikácie pre mobilné bankovníctvo. Zatiaľ je dostupná len pre vybraných klientov, ktorí ju testujú. Tí však nie sú nadšení, aplikácii dávajú... celý článok

Využívate bankový účet naplno? Tu sú skryté možnosti

16. 4. 2024 | Marek Mittaš, PR článok

Využívate bankový účet naplno? Tu sú skryté možnosti

Bankový účet je bežnou súčasťou života každého z nás, na Slovensku ho používa takmer každý dospelý. Avšak nie vždy využíva všetky možnosti, ktoré mu účet ponúka. Prípadne naopak, platí... celý článok

Aktualizovali sme rebríčky sporiacich účtov a termínovaných vkladov

10. 4. 2024 | Redakcia

 Aktualizovali sme rebríčky sporiacich účtov a termínovaných vkladov

Prvé tri miesta v rebríčku sporiacich účtov obsadili Fio banka, Prima banka a 365. bank. Pri termínovaných účtoch sa v rebríčku umiestnili Privatbanka, Fio banka a Prima banka. Toto... celý článok

Poznáme najlepšie finančné produkty za rok 2023

21. 2. 2024 | Redakcia

Poznáme najlepšie finančné produkty za rok 2023

V spolupráci s portálom Finparáda, ktorý sa špecializuje na hodnotenie finančných produktov, vám prinášame výsledky 2. ročníka súťaže Finparáda - Finančný produkt roka 2023.

Poslali ste peniaze na nesprávny účet, zmizli vám z karty, alebo vás okradli podvodníci? Čo robiť?

21. 12. 2023 | Marek Mittaš

Poslali ste peniaze na nesprávny účet, zmizli vám z karty, alebo vás okradli podvodníci? Čo robiť?

Online služby zjednodušili množstvo procesov, vrátane platieb a nakupovania. Bohužiaľ, kvôli nim vznikli aj mnohé problémy a komplikácie, s ktorými sa môže stretnúť každý z nás. Medzi... celý článok