Hlavný kuchár na Jadrane - aktualizované: 20. 3. 2025
Vybrané voľné pracovné miesto už bolo obsadené alebo zrušené
Miesto výkonu práce:
Slovensko
Spoločnosť
EURES
Mzda (v hrubom):
2000 € za mesiac
Dátum nástupu
Dohodou
Dátum pridania ponuky
17. 3. 2025
Dátum poslednej aktualizácie
20. 3. 2025
Druh pracovného pomeru
Sezónna práca
Pracovná oblasť
Gastronómia
Pracuj na jednom z najlepších ostrovov v Chorvátsku v blízkosti jednej z najkrajších pláží na Jadrane Sarakun a Národného parku Kornati. Práca priamo pri mori v rodinnom apartmánovom dome s dlhoročnou tradíciou v cestovnom ruchu. Hľadáme hlavného kuchára do našej reštaurácie, v ktorej pripravujeme recepty podľa rodinnej tradície. Pripravujeme jednoduché, ale chuťou rafinované jedlá z čerstvých a prírodných ingrediencií z ostrova.
Čistá mzda od 2000,- EUR/mes. (závisí od schopností a zručností kandidáta) vyplácaná počas práce v hlavnej sezóne v trvaní 6 mesiacov od 01.05.-30.10.2025. Možnosť trvalého zamestnania a vyplácania zníženej mzdy počas zimných mesiacov, t.j. počas vášho pobytu doma. Práca 9 hod./denne; 6 dní/týž. Voľný jeden deň/týž.
Náplň práce:
- každodenná príprava obedov pre 10 zamestnancov
- príprava rôznych jedál a la carte pre hostí reštaurácie; príprava mäsa, zeleniny, rýb, chleba a i.
- filetovanie rýb
- zodpovednosť za čerstvosť potravín a čistotu kuchyne
- dodržiavanie stravovacích a hygienických noriem
- upratovanie a kontrola kuchyne, udržiavanie čistoty na pracovisku
- zodpovednosť za správne skladovanie potravín
- vedenie a riadenie zamestnancov pri príprave jedál a i.
Čistá mzda od 2000,- EUR/mes. (závisí od schopností a zručností kandidáta) vyplácaná počas práce v hlavnej sezóne v trvaní 6 mesiacov od 01.05.-30.10.2025. Možnosť trvalého zamestnania a vyplácania zníženej mzdy počas zimných mesiacov, t.j. počas vášho pobytu doma. Práca 9 hod./denne; 6 dní/týž. Voľný jeden deň/týž.
Náplň práce:
- každodenná príprava obedov pre 10 zamestnancov
- príprava rôznych jedál a la carte pre hostí reštaurácie; príprava mäsa, zeleniny, rýb, chleba a i.
- filetovanie rýb
- zodpovednosť za čerstvosť potravín a čistotu kuchyne
- dodržiavanie stravovacích a hygienických noriem
- upratovanie a kontrola kuchyne, udržiavanie čistoty na pracovisku
- zodpovednosť za správne skladovanie potravín
- vedenie a riadenie zamestnancov pri príprave jedál a i.
Zdroj ponuky: worki.sk

Na akú profesiu sa hodíte?
- Priradíme vás k jednému z 16 osobnostných typov
- Detailne popíšeme váš typ osobnosti
- Vybereme povolania, pre ktoré sa hodíte
Rozšírená verzia kalkulačky
Ďalšie kalkulačky
Rozšírená verzia kalkulačky
Ďalšie kalkulačky
Ponuky práce
Najčítanejšie články
Kedy sa bude vyplácať 13. dôchodok? Pozrite si presné dátumy
Životná poisťovňa na Slovensku prestala uzatvárať nové zmluvy, priznala problémy
Slováci prídu o 3 dni voľna cez sviatky. Nakupovať sa bude bez obmedzení
Šok pre niektorých penzistov! Na 13. dôchodok môžu čakať až 4 mesiace
Penzisti si v auguste prilepšia len dočasne. Peniaze im o 6 mesiacov zase zoberú