Vedúci oddelenia stravovacích služieb - aktualizované: 3. 10. 2022

Vybrané voľné pracovné miesto už bolo obsadené alebo zrušené

Miesto výkonu práce:

Bratislava

Spoločnosť

Úrad vlády Slovenskej republiky

Mzda (v hrubom):

713 € za mesiac

Dátum nástupu

ihneď

Dátum pridania ponuky

3. 10. 2022

Dátum poslednej aktualizácie

3. 10. 2022

Pracovný a mimopracovný pomer

pracovný pomer na neurčitý čas

Pracovná oblasť

Štátna správa

Údaje o pracovnom mieste

Náplň (druh) práce

Hlavná činnosť:
Koordinovanie a organizovanie stravovacej jednotky s plnou hmotnou zodpovednosťou, starostlivosť o zamestnancov v stravovacej jednotke a starostlivosť o technickú úroveň zariadení.

V rámci hlavnej činnosti vykonáva:
- riadi a zodpovedá za činnosť oddelenia stravovacích služieb,
zabezpečuje stravovanie pri mimoriadnych rokovaniach vlády a iných akciách úradu vlády s príslušnými odbormi úradu vlády,
- zabezpečuje plynulý priebeh prevádzky, závodné stravovanie pre zamestnancov úradu vlády, ostatných stravníkov iných organizácií, občerstvenie na podujatia a akcie úradu vlády,
- vybavuje vzniknuté reklamácie s dodávateľmi,
- zabezpečuje prevádzku potrebným inventárom,
- kontroluje dodržiavanie bezpečnostných a hygienických predpisov,
- kontroluje dodržiavanie úrovne obsluhy a technologických postupov pri výrobe jedál
-zabezpečuje dodávku vybraných druhov tovaru, rozširuje rozsah služieb,
- riadi a kontroluje práce súvisiace s evidenciou a dokumentáciou závodnej jedálne,
- sleduje hospodárenie v závodnom stravovaní, vyhotovuje evidenčné záznamy a výkazy,
- preberá písomné požiadavky na vládne akcie, dojednáva jedálny lístok a iné občerstvenie, tieto požiadavky písomne predkladá obsluhujúcemu personálu a šéfkuchárovi, kontroluje prípravu a priebeh akcie,
-podieľa sa na tvorbe procesov VO v súvislosti so stravovaním,
- mesačne vyhotovuje podklady pre mzdy zamestnancov oddelenia stravovacích služieb, plánovanie zmien
- preberá telefonicky resp. osobne objednávky na akcie, kontroluje ich správnosť vyhotovenia,
- sleduje dochádzku a pracovnú disciplínu oddelenia,
- vedie sklad potravín, skladového hospodárstva, jeho zásobovanie, kalkuláciu, normovanie a fakturáciu
- tvorba kalkulácie, normovania a internej fakturácie,
- pri rozsiahlejších akciách zabezpečuje potrebný počet obsluhujúceho personálu a kuchárov,
- mesačne kontroluje výsledky hospodárenia,
- dodržiava predpisy o BOZP a PO,
- spolupracuje s oddelením služieb pre hotel Bôrik a s oddelením služieb pre účelové zariadenia,
- podľa pokynov nadriadeného vykonáva ďalšie práce.

Požadované vzdelanie

Úplné stredné odborné vzdelanie

Dĺžka praxe

aspoň 1 rok

Zdroj ponuky: istp.sk

Test osobnosti

Na akú profesiu sa hodíte?

  • Priradíme vás k jednému z 16 osobnostných typov
  • Detailne popíšeme váš typ osobnosti
  • Vybereme povolania, pre ktoré sa hodíte

Ďalšie ponuky práce

Súvisiace články

Výpočet čistej mzdy 2025

Rozšírená verzia kalkulačky

Ďalšie kalkulačky