KOOPERATIVA poisťovňa - Životné poistenie

Posledná aktualizácia: 28. 3. 2024

Základné údaje

PoskytovateľKOOPERATIVA poisťovňa, a.s.
Typ produktupre prípad smrti
Určené preobčania
Výhody poisteniaodměna za zdravý životní styl
Životné poistenie

Poisťovna KOOPERATIVA má v ponuke rôzne životné poistenia. Je len na vás, či si chcete spolu s poistením napríklad vytvárať finančnú rezervu, investovať či poistiť sa pre prípad straty príjmu. Jednotlivé poistenia si môžete ďalej rozšíriť prostredníctvom pripoistení.

Variant Kapitál:
Vďaka poisteniu Variant Kapitál si vytvárate finančnú rezervu, ktorá vám v prípade nepriaznivej životnej situácie zmierni jej následky. Pri dožití sa konca dohodnutej poistnej doby vám vyplatíme dohodnutú poistnú sumu plus podiel na zisku z poistenia. Ak by ste sa vy konca poistnej doby nedožili, dohodnutú poistnú sumu vyplatíme osobe, ktorú ste určili. Vaši najbližší budú finančne zabezpečení. Kapitálové poistenie môžete uzavrieť vo veku od 12 do 75 rokov na dobu od 5 do 50 rokov (maximálne do veku 80 rokov).

Skoré uzdravenie
Zdravie je najvzácnejšie. Pomôžeme vám získať ho späť v kľude, s nadštandardnými možnosťami. Ponúkame vám financie na nadštandardné služby v zdravotníckych zariadeniach, na liečenie alebo na pokrytie ostatných nákladov, ktoré potrebujete na skoré uzdravenie.

Skoré uzdravenie
Poistenie Nádej ponúka potrebné finančné kompenzácie pri výpadku pravidelného príjmu, zvýšených finančných výdavkov spojených s cestovaním k lekárovi a samotnou liečbou.

Detské poistenie Dukátik
Ak sa prihodí niečo nečakané, vaše deti nezostanú bez pomoci. Vďaka poisteniu Dukátik vytvárate pre deti finančnú rezervu, krorej tvorba sa nezastaví ani v najhorších časoch. V prípade smrti alebo plnej invalidity poistníka totiž preberá platenie poistenia na seba poisťovňa až do konca zmluvy a výplaty poistnej sumy dieťaťu.

Nádej
Nádej je zdravotné poistenie onkochorôb, z ktorého poisťovňa, pri diagnostikovaní invazívnej rakoviny, vyplatí klientovi jednorazovo poistné plnenie - zmluvne dojednanú sumu peňazí. Poistenie Nádej ponúka potrebné finančné kompenzácie pri výpadku pravidelného príjmu, zvýšených finančných výdavkov spojených s cestovaním k lekárovi a samotnou liečbou. Výšku plnenia poisťovne si určuje klient sám v zmluve.

Silenciumj
Vhodná alternatíva zabezpečenia aj v prípade, že si nemôžete uzavrieť životné poistenie. Poistná suma pre prípad smrti je voliteľná podľa vášho výberu od 2 000 eur do 10 000 eur. Poistenie Silencium sa dojednáva spolu aj s balíkom pripoistení, na výber sú 3 balíky. Poistenie je doživotné, pričom sa platí iba 15 rokov. Poistenie je možné dojednať od 18 do 70 rokov.

KOOPERATIVA poisťovňa, a.s. - Skúsenosti


Žiadny komentár nebol vložený.

Pridať nový príspevok

Vkladať príspevky do diskusie môžu iba prihlásení užívatelia. Prihláste sa prosím tu.

Nemáte ešte vytvorený účet? Zaregistrujte sa tu.

Výpočet čistej mzdy 2023

Rozšírená verzia kalkulačky

Ďalšie kalkulačky